CompTIA Security+ SY0-501 Network configuration Exam Questions

To be CompTIA SY0-501 certified professional is such a difficult task. you will get Since CompTIA SY0-501 CompTIA Security+ certification keeps their exam material updated to empower the candidate with advanced technologies. The CompTIA SY0-501 CompTIA Security+ certification exam gives a boost to career, when it comes to hiring process. Here are updated CompTIA SY0-501 exam questions, which will help you to get acquainted with actual exam scenario. We, at DumpsSchool, provide you with 24/7 customer support to aid your SY0-501 exam related ambiguities.

Question: 1

Which of the following would a security specialist be able to determine upon examination of a server’s certificate?
A. CA public key
B. Server private key
C. CSR
D. OID
Answer: B
Question: 2
A Security analyst is diagnosing an incident in which a system was compromised from an external IP address. The socket identified on the firewall was traced to 207.46.130.6666. Which of the following should the security analyst do to determine if the compromised system still has an active connection?
A. tracert
B. netstat
C. Ping
D. nslookup
Answer: A
Question: 3

New Updated SY0-501 Exam Questions SY0-501 PDF dumps SY0-501 VCE dumps: https://www.dumpsschool.com/SY0-501-exam-dumps.html (88 Questions)

Multiple organizations operating in the same vertical want to provide seamless wireless access for their employees as they visit the other organizations. Which of the following should be implemented if all the organizations use the native client on their mobile devices?
A. Shibboleth
B. RADIUS federation
C. SAML
D. OAuth
E. OpenlD connect
Answer: D
Question: 4
Which of the following BEST describes an important security advantage yielded by implementing vendor diversity?
A. Sustainability
B. Homogeneity
C. Resiliency
D. Configurability
Answer: A
Question: 5
In a corporation where compute utilization spikes several times a year, the Chief Information Officer (CIO) has requested a cost-effective architecture to handle the variable capacity demand. Which of the following characteristics BEST describes what the CIO has requested?
A. Elasticity
B. Scalability
C. High availability
D. Redundancy
Answer: C
Question: 6
A Security engineer is configuring a system that requires the X 509 certificate information to be pasted into a form field in Base 64 encoded format to import it into the system. Which of the following certificate formats should the engineer use to obtain the information in the required format?
A. PFX
B. PEM
C. DER
D. CER
Answer: C
Question: 7
Which of the following attacks specifically impacts data availability?
A. DDoS
B. Trojan
C. MITM
D. Rootkit
Answer: D
Question: 8
A security analyst is hardening a server with the directory services role installed. The analyst must ensure LDAP traffic cannot be monitored or sniffed and maintains compatibility with LDAP clients. Which of the following should the analyst implement to meet these requirements? (Select TWO).
A. Generate an X 509-complaint certificate that is signed by a trusted CA.
B. Install and configure an SSH tunnel on the LDAP server.
C. Ensure port 389 is open between the clients and the servers using the communication.
D. Ensure port 636 is open between the clients and the servers using the communication.
E. Remove the LDAP directory service role from the server.
Answer: AB

         

Facebook Comments

You may also like...